Wie is onze Health Goeroe

De meeste mensen beschikken over voldoende kennis om af te vallen, gezonder te leven en om sterker in het leven te kunnen staan. De opgedane kennis in je leven introduceren of structureel toepassen en vast houden, dat is vaak lastig. Wij delen graag onze kennis met je zodat je direct aan de slag kunt.

Rajani oprichter van Healthy Rituals heeft in haar carrière van 15 jaar als masseur misschien wel meer dan 3.000 lichamen behandeld. Het vak zit in haar vingers. Vanaf 2012 is ze  full-time werkzaam als fysiek resultaat specialist en behandeld dagelijks mensen, telkens weer met positief resultaat. In hetzelfde jaar ronde ze cum-laude de opleiding voedingsdeskundige af. Mensen worden nu nog beter begeleid met adviezen over voeding die invloed kunnen uitoefenen op het lichaam. Zodat men sneller en beter kan herstellen. Ze wordt regelmatig ingehuurd om food lezingen te geven. Begeleid mensen in haar 1 op 1 food-coaching trajecten en kun je vanaf heden bij haar een virtuele maagband ondergaan.

Rajani zit niet stil. Ze miste iets om mensen nog beter te kunnen helpen naar de weg van positieve verandering. Emotie kunnen ervoor zorgen dat gewenste resultaten uitblijven. Lichamelijk onderhoud of aanpassingen in het dieet is voor sommige dan niet voldoende. Met de opleiding NLP en Hypnose therapie in haar zak, begeleid ze mensen op mentaal vlak zodat ze nog beter inzicht krijgen in zichzelf, gezondheid, werk en/of relatie.


Rajani is dol op bewegen en geeft al jaren in klein groepsverband outdoor HiiT Bootcamp trainingen. Zij vind het belangrijk dat mensen fysiek sterker worden, blijven bewegen en vooral met liefde doen wat ze leuk vinden.


In de praktijk gaan we gegarandeerd voor resultaat. Je bent altijd welkom om meer informatie op te vragen of een behandeling te ondergaan. Klik hier om ervaringen te horen van onze klanten.

Wij maken graag kennis met je. Wil je meer informatie over de behandelmethode, succesverhalen van andere, voedingsadviezen zonder bullshit of hypnose ondergaan?

Neem contact op via het formulier of app naar 06-55883383 of bel naar 0299 – 780135